Bio Lingzhi

Tak Sangka!!! Benda Yang Dianggap Biasa

 

 Boleh Jadi Masalah Pada Kesihatan Dalam Diam.

 

Mujur Belum Terlambat. 

 

Saya anggap ni perkara biasa,

 

tapi tak sangka rupanya ni boleh jadi masalah besar pada kesihatan saya.

Kerap rasa yg sama berulang kali setiap hari :

⭕️ Kerap kencing malam dan berbuih
⭕️ Badan tak segar, selalu keletihan
⭕️ Sakit belakang pinggang
⭕️ Kulit Badan rasa gantal dan kering
⭕️ Bengkak kaki dan tangan

Ambil Perhatian!!!

Jika Anda ADA

Salah Satu Tanda Diatas

Signal Awal Daripada Badan

Baru dapat tahu ni signal awal yang badan bagi pada saya, petanda Kerosakan Buah Pinggang.

 

Takut dan risau sebab Kerosakan Buah Pinggang punca risiko kencing manis dan penyakit kronik tiba-tiba.

 

Tak boleh bayangkan apa akan jadi pada saya kalau semua tu berlaku.

Bayangkan Kalau Semua Tu Berlaku, 

siapa yang susah?

Sendiri susah, keluarga lagi susah.

Punca pendapatan keluarga dah tiada. 

Sudah tidak boleh kerja lagi.

 

Isteri tidak boleh kerja, 

kena menjaga dia sepenuh masa 

keluar masuk hospital. 

Anak-anak semua masih disekolah rendah.

Nasi sudah menjadi bubur.

Kerisauan ni saya ceritakan pada kawan, dan dia suggest untuk cuba ikhtiar dengan supplement ni.

 

Katanya supplement ni 100% Sumber Asli dan bila baca tentang kandungannya saya jelas dan tak rumit untuk difahami.

Dengan izinNYA, saya cuba amalkan dan konsisten setiap hari untuk kesan yang terbaik.


Alhamdulillahkesan yang saya rasa sangat ketara dari sebelum ni.


Lebih bertenaga, tak mudah letih dan setiap hari rasa sangat bersemangat.

Tidur pun lena sebab kencing malam dan berbuih dah makin berkurang.

Bengkak2 kaki dan tangan juga dah jadi makin berkurang..

 

Discount + Barang Sampai Baru Bayar

Saya memang suggestkan pada sesiapa yg alami sama macam saya dulu,

 

Cubalah supplement 100% Sumber Asli dari Jepun.

Memperkenalkan Bio-LingZhi

Bio-Lingzhi mempunyai beberapa khasiat yang sesuai

untuk anda yang mempunyai masalah kencing berbuih / kegagalan buah pinggang.

Antara khasiat Bio-Lingzhi yang patut anda tahu ialah: 

 

    • Menurunkan bacaan lemak dalam darah

    • menurunkan bacaan gula dalam darah

    • Mengurangkan simptom seperti cepat haus & kerap kencing,berbuih

    • Mencegah hipertensi

    • Meningkatkan system imunisasi

    • Memulih baik organ-organ dan sel-sel dalaman manusia

    • Membantu neutralkan kesan kimia ubatan hospital dalam tubuh badan

    • Anti-keradangan dapat mengurangkan kesakitan buah pinggang dan gout.

 

Discount + Barang Sampai Baru Bayar

Apa kata mereka yang telah mengamalkan Bio-Lingzhi?

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna sebenar produk kami. Namun, hasilnya mungkin berbeza-beza mengikut keadaan kesihatan pengguna.

Lebih 34,000+ pelanggan 

BERPUAS HATI dan BERJAYA

kurangkan kencing berbuih dan menambahbaik fungsi buah pinggang

dalam 2 minggu (Bergantung kepada tahap kesihatan).

Amalkan Bio-Lingzhi 

hari ini dan

anda akan mendapat 

manfaat kesihatan seperti

Fungsi BLZ

Jamin Selamat dimakan oleh KELULUSAN KKM (MAL19987062T) dan Halal dari PANEL JAKIM

biolingzhi kkm

Disclaimer: Produk ini bukan reka bentuk untuk menyembuhkan pesakit yang menjalani rawatan dialisis. (Tidak ada jaminan bahawa anda boleh menghentikan rawatan dialisis setelah mengambil produk ini). Tetapi jika anda belum melakukan rawatan dialisis. Disarankan untuk mengamalkan produk ini sebagai langkah awal pencegahan penyakit buah pinggang dan masalah lain. Keberkesanannya produk bergantung pada kesesuaian individu. Setiap hasil penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini memberi kesan terbaik sekiranya pengguna menggunakan jumlah yang tepat berdasarkan testimoni yang diperoleh. Jadi, ambil TINDAKAN SEGERA sebelum TERLAMBAT.

1 botol mengandungi 100 biji kapsul.

Ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam selepas makan.

Jarakkan 2 jam makan ubat hospital dengan Bio-Lingzhi.

Harga Pakej Bio Lingzhi Original Malaysia

bio lingzhi price

Amalkan Bio-Lingzhi hari ini dan anda akan mendapat manfaat kesihatan seperti

  • Seronok tengok bacaan gula kembali normal

  • Meredakan gejala kencing kerap

  • Menyihatkan buah pinggang

  • Tidak mudah penat dan haus

  • Kurang kebas/ bengkak di tangan dan kaki

  • Hidup lebih bahagia dan lebih bermakna

Pencegahan adalah lebih baik daripada mengubati.

 

Discount + Barang Sampai Baru Bayar

Wellous_Bio_LingZhi_Herba_Asli_insurance

Bonus – Perlindungan Insurans

Sekiranya anda menghadapi kesan sampingan disebabkan oleh Bio-lingzhi ni, anda boleh claim insurans

sebanyak RM 3 juta dengan Wellous.

bio lingzhi, buah pinggang bocor, sakit buah pinggang, buah pinggang rosak

Jangan terpengaruh dengan harga murah

yang ada di pasaran. 
Tanpa bergurau kesihatan anda sendiri

dengan produk palsu.

 

Discount + Barang Sampai Baru Bayar

Tercapai Setiap 2 minit 1 pm Inbox 

tentang Bio-Lingzhi

Melebihi 8,000+ Pengguna Testimoni 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Soalan Lazim

Cara pengambilan cukup amik 1 tablet pagi dan 1 tablet malam (selepas makan).

Kalau masalah agak teruk dan lama, kami syorkan buat permulaan ambil 2 tablet pagi dan dan 2 tablet malam.

Boleh ambil Bio-lingzhi kalau ada masalah penyakit kencing manis dan darah tinggi.

 

Bagi yang sedang mengambil ubat hospital, boleh jarakkan pengambilan ubat dan Bio-Lingzhi dalam masa 2 jam sebab tak nak kesan ubat bercampur.

Produk Bio Lingzhi adalah bebas steroid dan dihasilkan oleh kilang GMP yang dipantau KKM (MAL19987062T) dan Halal dari PANEL JAKIM.

 

Selain itu, Bio Lingzhi ada produk responsibility insurance coverage under Kurnia.

 

kalau kata cik ada kesan sampingan lepas amalkan Bio-Lingzhi ni, cik boleh claim insurance upto RM 3,000,000.

Harga asal sebotol Bio-lingzhi adalah RM320.

Sekarang Bio-lingzhi masih lagi dijual pada harga promosi RM200 sebotol.

Bergantung pada tahap kerosakan buah pinggang dan sistem baik pulih tubuh seseorang. Ada yang lambat ada yang cepat seawal 7 hari pengambilan.

Kami melakukan penghantaran pada hari Isnin sampai sabtu. Biasanya ia akan mengambil masa 1-3 hari ikut service tempatan.

Whatsapp to 010-773 6118. Barang sampai baru bayar.
COD terus ke rumah / office.
 
Click link to whatsapp order
http://api.whatsapp.com/send?phone=60107736118

 

Discount + Barang Sampai Baru Bayar